Beste competitie spelende leden,

Digitaal wedstrijdformulier

Vanaf dit seizoen moeten de wedstrijden ingevuld worden in het digitale wedstrijdformulier. Het papieren formulier mag wel nog gewoon als kladpapier worden gebruikt. Het digitale wedstrijdformulier is onderdeel van de NTTB app die je kunt downloaden op de telefoon. Voor meer informatie kun je de volgende website raadplegen https://tafeltennis.nl/competitie/het-digitale-wedstrijd-formulier/.

Promotie- en degradatieregeling Komend seizoen zijn er geen play-offs, alle kampioenen promoveren rechtstreeks. Wel is er een versterkte degradatie: Uit de 1e klasse A degraderen de nummers 6 en 7 en uit de 1e klasse B de nummers 6, 7 en 8. Uit de 2e klasse degraderen de nummers laatst en voorlaatst en uit de 3e klasse ook de nummers laatst en voorlaatst. Dat is nodig om in het najaar weer zoveel als mogelijk poules van 6 teams te maken! Bij gelijke eindstand telt het onderlinge resultaat, is dat ook gelijk dan tellen de games van het onderlinge resultaat.